Restorani tulles näete ainult fassaadi, naudite maitsvat toitu ja meeldivat teenindust. Vahepeal käib köögis hull töö. Peakoka juhitud kokad tormavad ringi, praadivad, aurutavad, marineerivad, lõikavad ja tükeldavad ning kaunistavad valmis roogasid, et teid kuumuse kuumuses kiiresti lauale serveerida. Raymond on pikka aega palganud kokana, kuid ta on alati unistanud oma restoranist ja nüüd on ta oma unistusele lähemal kui kunagi varem. Tema enda asutuse suur avamine toimub täna suurel avamisõhtul. Tema sous-peakokk Jane aitab oma sõpra ja ülemust igal võimalikul viisil. Esimene avamispäev on kõige olulisem ja määravam, kui mulje jätab nende restoran külastajatele. Selle edasine saatus sõltub. Aidake suurel avaõhtul kangelastel saatada restoraniäri kõik peensused ja nüansid.